En driftig gjeng inviterer også i år til flere åpne dager i juli på Ålo bakstekjeller og kan friste med bakervarer laget på den gode gamle måten.
Av Ivar Eidsaa
Årets kafedager på Ålo bakstekjeller blir i år 10.-11.-12.-17.-18.-19. juli. Vi starter kl. 12.00 alle dager og holder på til 15.00, forklarer Kari Brunvatne Kleivset som er en av ildsjelene bak tilbudet.
– Vi bruker den gamle vedfyrte bakerovnen til brød med mel fra Mylna i Volda. Vi lager solskinnsboller, nystekte lapper med rørte jordbær fra Søgne, stekt på takka vår, kaffe og saft, sier hun videre.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Hun lover også kulturelle overraskelser. Det er parkering på slettene før nedkjørselen til Ålo, og dermed kort vei å gå.
Det er også mulig å komme med båt til brygga som ligger lengst vest på Ålo. Blir det mange besøkende som kommer sjøveien, må man påregne å legge til på utsiden av andre båter.
– Vi har telt-tak over sitteplassene, sier Kari Brunvatne Kleivset.