Hjem Overnatting

Overnatting

Overnatting

Våkn opp og kjenn den gode sjølufta!

Åros Feriesenter har flere forskjellige typer hytter og leiligheter til leie. Motellhytter, campinghytter, tømmerhytter og to forskjellige størrelse på leiligheter. Her er det også en stor campingplass og en gjestehavn for båter.

Trysnes Brygge har leiligheter i forskjellige størrelser, rett ved bryggekanten. Alle priser er inkludert sengetøy, håndkle og sluttrengjøring.

Songår Fyr tilbyr overnatting. Her kan du dele fyrstasjonen med andre gjester eller leie hele fyret. På fyret er det 10 soverom, 25 sengeplasser, 4 kjøkken, 2 dusjer og vedfyrt badstu.

Verftet har 19 leiligheter fordelt på tre bygg. I Verkstedbygget finner du 8 store leilligheter som har terasse mot kveldssola. I Slippbygget finner du en av våre to flotte leiligheter som har utsikt nedover Ny-Hellesund. De andre leilighetene i Slippbygget har utgang fra stua direkte til brygga. I Bentsenbygget finner du den andre av våre to leiligheter med utsikt nedover mot sundet, samt tre av våre minste og rimeligste leiligheter.

Agder Kurssenter tilbyr rimelig overnatting for tilreisende til Søgne på sommeren. Agder Kurssenter har i 2. og 3. etasje til sammen 21 trivelige rom med 2 sengeplasser og eget bad med dusj.