Hjem Shopping

Shopping

Shopping

SØGNE SENTRUM – GODT UTVALG
Vil du gjøre en hyggelig sommerhandel, bør du legge shoppingturen til Tangvall og Linnegrøvan hvor mye av handelen finner sted i dag. Tangvall er Søgnes handelssentrum og ligger rett ved innkjørselen til Søgne. Her finner du matbutikker, vinmonopol, serveringssteder, bank, post, torghandel og mange forskjellige type butikker. Utvalget er stort.

Handelens dag og Tangvalldagen arrangeres normalt sett i midten av juni og juli. Da er tilbudene svært gode, og det legges opp til mye lek og moro for barna. Følg Facebooksiden Søgne Handel for oppdatert info.

Her kan du parkere
Det pågår for tiden omfattende byggearbeider på Tangvall. Det skaper noen utfordringer for hvor besøkende kan parkere. Mur i sør er nå i full gang med å reise det som blir Søgnes nye storstue; Tangvall Arena, et nytt stort kjøpesenter i to etasjer, kontorer i tredje og fjerde og leiligheter i de fem øverste etasjene. På nabotomten holder BRG på å bygge nytt stort skolesenter og idrettsbygg for Kristiansand kommune og Agder fylkeskommune.
Helt vest på Tangvall, ved Elon, er det en stor parkeringsplass med god kapasitet. Det er også gode parkeringsmuligheter nord på Tangvall, ved siden av Rema 1000, samt mellom Coop Extra og Kiwi helt øst på Tangvall. Nevnes må også parkeringsplass midt i sentrum, foran Coop Mega. På Tangvall er det gratis å parkere, og gangavstanden er heldigvis kort fra hver av de nevnte parkeringsplassene til butikkene som ligger i sentralt i sentrum.

ROSSELAND, BRENNÅSEN OG NODELAND
er handelssentere i Greipstad. Her finner du bla. matbutikker, blomsterbutikk, ølutsalg, apotek, bank og frisør. Rosseland og Brennåsen ligger like ved E39.