– Det har vært en sommer med et eventyrlig besøk. Mandag 29. juli setter vi strek for i år og inviterer alle som ønsker til Søgnes største rekebord. Det forteller Carl Erik Rasch-Haugen ved Skagen Pub Søgne.
Av Ivar Eidsaa
Rasch-Haugen innrømmer at staben ved Skagen Pub var spente på hvordan det ville gå etter at de bestemte seg for å drifte restauranten ved Høllen Brygge fra St. Hans og ut juli. Faktum er at sommeren har oversteget selv de mest optimistiske forventingene Rasch-Haugen hadde på forhånd.
– Vi har så å si hatt fulle hus hver eneste dag. På de best besøkte dagene skulle vi gjerne hatt dobbel så stor restaurant for å kunne ta imot alle gjestene, smiler han.
Strålende fornøyd
Den store pågangen har medført at han har måttet doble kapasiteten på kjøkkenet.
– Det har gått enormt mye mat, opp mot 300 tallerkener på de best besøkte dagene. Matmessig har det rett og slett tatt helt av.
– Vi er strålende fornøyde med årets sesong, legger han til, og forklarer suksessen med en kombinasjon av at tilbudet har vært nytt, at prisene er rimelige, slik at man ikke trenger å tømme lommeboken hvis man tar med seg familien for å gå ut å spise hos Skagen Pub Søgne.
Han roser også de ansatte for vel utført jobb.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Fantastiske ansatte
– Vi har hatt fantastiske ansatte. Tilbakemeldingene fra gjestene har vært utelukkende positive. De har skrytt veldig og har fremholdt at de ansatte har vært ekspeditte, flinke, høflige og profesjonelle. Det er litt stas å høre, for mange av de som har jobbet hos oss i sommer, er ungdommer som bor i Søgne, og dette har vært den første sommerjobben for flere av dem. Vi har hver dag hatt en stab på åtte personer på jobb, og har supplert med et par-tre ansatte fra Skagen Pub i Kristiansand i helgene i tillegg, sier Rasch-Haugen.
– De har vært et utrolig bra team, og vi hadde aldri klart å gjennomføre årets sommersesong som vi har gjort uten dem, sier han videre.
Mandag 29. juli blir det den store finalen.
– Vi avslutter med stil. Da inviterer vi til Søgnes største rekebord. For 200 kroner per person kan man spise til du stuper, og gjerne litt til. Det blir konsert på terrassen med Bjørn Vidar Gundersen. Det er olsok, og meteorologen har meldt fin vært og en behagelig temperatur. Vi gleder oss, sier Carl Erik Rasch-Haugen.