Hjem Åros

Åros

Åros

ÅROS FERIESENTER er en av landsdelens flotteste feriedestinasjoner. Feriesenteret har en lang rekke tre- og fireroms motellhytter, samt toroms campinghytter, hele 85 i tallet. Det er også mulig å leie ferieleiligheter, med plass til opptil åtte personer. Åros Feriesenter har også gjestehavn slik at fascilitetene skulle være de beste om man kommer som gjest sjøveien. I gjestehavnen er det strømuttak, og god plass for både små og store båter.

Anlegget er svært barnevennlig, har lang sandstrand og det er skikkelig langgrunt. Anlegget har også oppvarmet basseng med saltvann, eget barnebasseng, stor lekeplass og et minigolfanlegg. Strandbaren har åpent hver dag i høysesongen, og hver helg hele året, med alle rettigheter, og muligheten for å få seg en matbit, og å kunne følge sportsbegivenheter på storskjerm. Biljard og dart hører også med.

ONE OCEAN DIVE RESORT tilbyr spennende opplevelser under vann, like utenfor dykkesenteret som ligger på Åros i Søgne. Med andre ord det ideelle stedet for dykkere som verdsetter vakre naturdykk, undervannsfiske og muligheten for noe vrakdykking. Fra senteret har man tilgang til mange dykk fra land, med fantastiske vegger og stup, i tillegg til mange andre spennende dykk hvor det er mulig virkelig å oppleve skjønnheten av den norske undervannsverdenen.

OneOcean Dive Resort arrangerer dykketurer syv dager i uken, hele året. Mellom dykkene blir det servert et lett måltid med pasta eller fisk, drikke, kaffe og te, alt inkludert i prisen. Båten har en egen fyllestasjon med 150.000 liter luftlagring i 10×50 liter 300 bar banker i serie, kombinert med en 250 l Bauer kompressor, en ideell løsning for dagsturer med et måltid på en øy i skjærgården mellom dykkene.