Hjem TRYSNES

TRYSNES

TRYSNES

TRYSNES BRYGGE Det var i 2019 at PK Entreprenør kjøpte anlegget som i mange år var kjent som Trysnes Marina. Betydelige midler er blitt brukt for å oppgradere anlegget som nå heter Trysnes Brygge.

Trysnes Brygge har mange servicetilbud til både fastboende, feriegjester og båtfolket. Trysnes Brygge har 17 utleieleiligheter, har restaurant og bar i en egen bygning hvor disse er å finne, egen båthavn, et stort bryggeanlegg, parkeringshuset vis a vis og godkjente planer for å kunne utvikle området videre.

Trysnes Brygge kan tilby overnatting i flotte 4 og 6 personers leiligheter på bryggekanten og har også utleie av båter. Alle leilighetene er nyoppussede. I det største leilighetsbygget er det kommet på plass en ny landhandel med et smakfullt interiør, og ikke minst et imponerende utvalg av varer. Ferske bakervarer daglig, kjøttvarer fra den lokale slakteren i Søgne, iskrem fra Hennig Olsen, grønnsaker og bær fra lokale bønder, meieriprodukter, frysevarer, tørrvarer og fiskeutstyr, er litt av det man kan finne i butikken.

Et nytt diesel- og bensinanlegg er blitt anlagt med ny pumper og ikke minst nye tanker. Den gamle restauranten som før gikk under navnet Galleien, heter nå Trysnes Brygge Restaurant & Bar, også denne fremstår som smakfull og elegant. Driften av restauranten skjer i regi av Godbitene ANS, og drives av Kristian Lohne og Tom Erik Tørresvold som har lang og god erfaring fra denne typen drift. Restauranten i sommer åpent syv dager i uken, med faste åpningstider fra 12.00-23.00, og i helgene noe lengre hvis god pågang av gjester skulle gjøre det aktuelt å ha åpent enda litt til.

SJEKTERACET er et årlig arrangement som er blitt svært populært. I 2020 var det flere titalls påmeldte båter, og langs løypa, var det hundrevis av fritidsbåter som fulgte racet. Ideelt også å følge racet fra landsiden. Mange av deltakerne kommer fra Søgne, men her er det også påmeldte sjekteeiere fra så vel Mandal som Kristiansand.